inhoud

Na twee jaar zonder evenementen organiseren we tijdens de Gentse Feesten wederom onze smaakvolle lunchconcerten in Parnassus.
We verwelkomen verschillende artiesten en zorgen voor een driegangenmenu om u tegen te zeggen.
Geniet in een sfeervol decor, de oude Franciscanenkerk Parnassus, van Spaanse ritmes, jazz, kamermuziek ... en laat je verleiden door de menu’s die onze koks voor jou hebben samengesteld. De lunchconcerten zijn de ideale manier om de Gentse Feesten in te zetten!

Eet, geniet en steun zo onze maatwerkprojecten

Door de lunchconcerten bij te wonen, steun je de sociale tewerkstellingsprojecten van maatwerkbedrijf Ateljee. Het bieden van hulp aan mensen die het financieel moeilijk hebben en het realiseren van sociale tewerkstelling, zijn twee pijlers in de missie van Ateljee vzw.

Meer info? Surf dan naar www.ateljeevzw.be.

 

Wat kost het?

Voor slechts 40 euro per persoon geniet je van het live concert en verwennen we je met een aperitief met hapjes, een voorgerecht, een hoofdgerecht, een dessert en koffie of thee.

 

Wat mag je allemaal verwachten?

MONICA CORONADO & MANITO

Monica Coronado (zang, gitaar), Judith ­Naber (dans), Manito (flamencogitaar en andere snaarinstrumenten)

Met het warmbloedige concertprogramma ”Melodías del Corazón“ wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed en hartstocht. Op het repertoire staat zowel bestaande als zelfgeschreven Spaanstalige nummers.

 

OP HET MENU

  • Aperitief met een variëteit van tapenades en crostini
  • Gegrilde aubergine met burrata, tomatenwals en bruschetta Mama Mia
  • Saltimbocca met gembersaus, gekonfijte sjalot en fettuccine met pistou van waterkers en limoen
  • Chocolademousse met advocaat en framboos
  • Koffie/thee

 

VOLZET

CAFÉ LA HUMEDAD

Marquito Velez (gitaar), Frank Ghysels (bas), Core Pareja (percussie), Benito Benoni (wind & strings)

Café La Humedad is een vrij nieuwe groep met oude bekenden. Ze brengen een eigenzinnig, gevarieerd en verassend programma met voornamelijk Spaanse en Latijns-Amerikaanse instrumentale en gezongen nummers. Hiervoor kiezen zij uit een breed spectrum aan populaire en minder populaire ritmes zoals o.a. joropo, rumba, tango ... Soms intens intiem, soms feestelijk zwoel.

 

OP HET MENU

  • Aperitief met een variëteit van tapenades en crostini
  • Sint-jacobsvruchten met infusie van munt, doperwten en een variëteit van cress
  • Varkenshaasje met Madeira, gekarameliseerd witloof, appel en gratin dauphinois
  • Griekse yoghurt met aardbeien, vlierbloesem, limoen en munt
  • Koffie/thee

 

VOLZET

LAMI TRIO

Osama Abdulrasol, Lode Vercampt en Helloune (Helena Schoeters)

Lami trio brengt een magische mix van klanken die muziekstijlen van over de hele wereld met elkaar verbindt.
Twee snaarinstrumenten (een qanun en een cello) en een stem die balanceert tussen Oost & West. Samen zorgen ze voor een bad van melodieën, klankkleuren en ritmes, van lyrische passages over felle uithalen naar pure emotie. 

 

OP HET MENU

  • Aperitief met een variëteit van tapenades en crostini
  • Bisque van garnaal met toast en rouille
  • Marokkaanse tajine met hoevekip en merguez
  • Trifle van abrikozen en mascarpone met amaretti, pistachenoten en limoen
  • Koffie/thee

 

VOLZET

TRIO SHMAHAYLO-NEKHAICHUK-KENNER 

Inna Shmahaylo (sopraan), Katsiaryana ­Nekhaichuk (viool), Anastasia Kenner (piano)

Op het programma muziek in verschillende genres en stijlen (o.a. van de Oekraïense componist A. Gonobolin).

 

OP HET MENU

  • Aperitief met een variëteit van tapenades en crostini
  • Kort gebakken Noorse zalm met chimmichurri en limoen
  • Kabeljauwhaas met zomers groen, schelpdieren in fine champagne en kasteelaardappelen
  • Vanilleroomijs met aardbeien, gember en munt
  • Koffie/thee

 

VOLZET