Welkom in Restaurant Arbed

Het Restaurant Arbed is het jongste sociaal buurtrestaurant van Ateljee vzw. Je vindt ons op de hoek van bedrijvensite De Punt in de Kerkstraat in Gentbrugge. Je kan er 's middags heerlijk lunchen. Op het menu vind je een gewone dagschotel of een vegetarische dagschotel. 
En we hebben ook een uitgebreide drankenkaart. Heerlijk, zo'n speciale koffie of thee met een huisgemaakt stukje taart of dessertje.

Eet smakelijk!

weekmenu Arbed

dagsoep
dagschotel
Kalkoen ossobuco / gremolata / taboulé
veggie
Moussaka
weekmenu:
Wildstoofpotje met peperkoek / kroketten / appel met veenbessen
dagsoep
dagschotel
Gebakken vis / gestoofde prei / mosseljus met curry / pommes duchesse
veggie
Opgevulde koolrolletjes / linzen / champignons / wortel / bulgur
weekmenu:
Wildstoofpotje met peperkoek / kroketten / appel met veenbessen
dagsoep
dagschotel
Gerookt speenvarken / knolselderpuree / gebakken witloof / roomsaus
veggie
Risotto van tarwe / oesterzwammen / burrata
weekmenu:
Pasta / kip / roomsaus / champignons / spinazie
dagsoep
dagschotel
Vol-au-vent / champignons / cresson / frieten
veggie
Wortel-kurkuma wafel / yoghurtdressing / gegrilde groenten
weekmenu:
Pasta / kip / roomsaus / champignons / spinazie
dagsoep
dagschotel
Ovenschotel / bloemkool
veggie
Gegratineerde witloofrolletjes / oude kaas / tijm / puree
weekmenu:
Pasta / kip / roomsaus / champignons / spinazie
dagsoep
dagschotel
Kalkoenfilet / pompoen-aardappelgratin / boontjes
veggie
Burger / champignonsaus / waterkers / zoete-aardappelfrietjes
weekmenu:
Pasta / kip / roomsaus / champignons / spinazie
dagsoep
dagschotel
Zeepaling in’t groen / frieten
veggie
Marokkaanse couscous / pastinaak / abrikozen / wortelen
weekmenu:
Pasta / kip / roomsaus / champignons / spinazie

Het Restaurant Arbed

Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 311 28 74
arbed@het-restaurant.be

Ik werkte bij Ateljee als polyvalent medewerker, zowel in de keuken als in de zaal. Ik verlaat nu het team om bij Van der Valk Hotel Gent te werken. Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging, ook om mezelf te blijven ontplooien. Mijn advies: als je iets wil en het kan, probeer het.

Kenghi werkte in Arbed

Kenghi werkte in Het Restaurant Arbed