Weekmenu Balenmagazijn

dagschotel
Gebakken visfilet met broccoli, hertoginneaardappelen en verse kruidensaus
veggie
Tapasschotel met paprikadip, pompoenmousse, gefrituurde uienringen, salade en patatas bravas
Weekschotel: Lasagna Bolognaise met Italiaans slaatje
veggie: Lasagna Verdure met Italiaans slaatje
dagschotel
Kaasburger, gegratineerde bloemkool en peterselieaardappelen.

veggie
Spirelli met bonen, oesterzwammen en rucola-pesto.
Weekmenu :
Paëlla met kippebout en zeevruchten
veggie: Paëlla met gegrilde groenten
dagschotel
Macaroni met ham, prei en kaassaus

veggie
Pannenkoek gevuld met champignons en quorn, najaar slaatje.
Weekmenu :
Paëlla met kippebout en zeevruchten
veggie: Paëlla met gegrilde groenten
dagschotel
Kalkoenbrochette met champignonsaus, warme tomaat en aardappelpartjes.

veggie
Florentijnse eitjes met aardappelpuree .
Weekmenu :
Paëlla met kippenbout en zeevruchten
veggie: Paëlla met gegrilde groenten
dagschotel
Griekse ovenschotel met lamsgehakt, aardappel en aubergine, slaatje met tzatziki

veggie
Witlooftaart met peer, noten en salade
Weekmenu :
Paëlla met kippenbout en zeevruchten
veggie: Paëlla met gegrilde groenten
dagschotel
Vis en zeevruchten met Bouillabaisesaus, venkel en aardappelen

veggie
Stoofpotje met knolgroenten, tofu en quinoa
Weekmenu :
Paëlla met kippebout en zeevruchten
veggie: Paëlla met gegrilde groenten

Het Restaurant Balenmagazijn

Getouwstraat 10, 9000 Gent
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 311 28 01
balenmagazijn@het-restaurant.be