Weekmenu Balenmagazijn

dagsoep
dagschotel
Boomstammetje met wortelstamppot en erwtjes
veggie
Seitanstoverij met knolselder, salade en frieten
Weekschotel: nasi goreng met zoet-zure saus en kippenblokjes of quornfilet
dagsoep
dagschotel
Indisch lamstoofpotje met amandelen, rijst en geroosterde pompoen
veggie
Ovenschotel Florentine, eieren met spinazie en aardappelpuree
Weekschotel: nasi goreng met zoet-zure saus en kippenblokjes of quornfilet
dagsoep
dagschotel
Balletjes in tomaten-groentensaus en frieten
veggie
Bladerdeeggebakje met geitenkaas, uienchutney, salade en gebakken aardappelen
Weekschotel: nasi goreng met zoet-zure saus en kippenblokjes of quornfilet
dagsoep
dagschotel
Spirelli Carbonara met kalkoenspek, courgette en erwten
veggie
Tajine met groenten, noten, tofu, gekonfijte citroen en olijven met bulgur
Weekschotel: nasi goreng met zoet-zure saus en kippenblokjes of quornfilet
dagsoep
dagschotel
Koninginnehapje van vis en zeevruchten met venkel en preistamppot
veggie
Groententaart met knolselder, andijvie en geitenkaas, winters slaatje
Weekschotel: nasi goreng met zoet-zure saus en kippenblokjes of quornfilet

Het Restaurant Balenmagazijn

Getouwstraat 10, 9000 Gent
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 311 28 01
balenmagazijn@het-restaurant.be