Weekmenu Balenmagazijn

dagsoep
dagschotel
Fish & chips met verse tartaarsaus, erwten en salade

veggie
Ovenschotel met zoete aardappel, paprika en linzen, salade
Weekschotel: Chili con carne, zure room, Mexicaanse rijst en nacho’s
veggie: Chili sin carne, zure room, Mexicaanse rijst en nacho’s
dagsoep
dagschotel
Braadworst met uiensaus en spinaziepuree
veggie
Goulash met seitan en paprika, salade en frieten
Weekschotel: Thaise salade met omelet en gebakken kip of gebakken tofu (V)
dagsoep
dagschotel
Wok met varkensblokjes, zoet-zuur en basmatirijst
veggie
Moussaka met aubergine, aardappelen en feta
Weekschotel: Thaise salade met omelet en gebakken kip of gebakken tofu (V)
dagsoep
dagschotel
Ovenschotel met gehakt, groene kool en aardappelpuree
veggie
Spirelli met broccolini en blauwe kaas
Weekschotel: Thaise salade met omelet en gebakken kip of gebakken tofu (V)
dagsoep
dagschotel
Gegrilde kalkoenbrochette met pepersaus, salade en frieten
veggie
Babi pangang met oesterzwammen en gebakken rijst
Weekschotel: Thaise salade met omelet en gebakken kip of gebakken tofu (V)
dagsoep
dagschotel
Pasta met gerookte zalm, venkel en kruidenkaas
veggie
Bloemkoolgratin met linzen en andijvie
Weekschotel: Thaise salade met omelet en gebakken kip of gebakken tofu (V)

Het Restaurant Balenmagazijn

Getouwstraat 10, 9000 Gent
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 311 28 01
balenmagazijn@het-restaurant.be