Weekmenu Balenmagazijn

Het restaurant is gesloten
dagsoep
dagschotel
Vogelnestje (varken) met tomaten-groentesaus en pasta
veggie
Groentetajine met olijven en couscous
Weekschotel: gevulde aubergine met gehakt (varken) of seitangehakt (veggie) met tzatziki en sultanrijst
dagsoep
dagschotel
Kipbrochette met champignonsaus, salade en kroketten
veggie
Fritatta met zoete aardappel, spinazie en feta
Weekschotel: gevulde aubergine met gehakt (varken) of seitangehakt (veggie) met tzatziki en sultanrijst
dagsoep
dagschotel
Mignonette (varken), fijne boontjes met spek en natuuraardappelen
veggie
Koude pastaschotel met mozzarella, tomaat en pesto
Weekschotel: gevulde aubergine met gehakt (varken) of seitangehakt (veggie) met tzatziki en sultanrijst
dagsoep
dagschotel
Bouillabaisse met Noordzeevis door onze gastkok
veggie
Moussaka met feta en gemengde salade
Weekschotel: gevulde aubergine met gehakt (varken) of seitangehakt (veggie) met tzatziki en sultanrijst

Het Restaurant Balenmagazijn

Getouwstraat 10, 9000 Gent
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 311 28 01
balenmagazijn@het-restaurant.be