Weekmenu Balenmagazijn

dagsoep
dagschotel
Gevogeltebrochette met champignonsaus, aardappelwedges.
veggie
Seitanballetjes op Luikse wijze met knolselderpuree
Weekschotel: Gevulde aardappelen met spekjes en groene kool, mosterdsaus
veggie: Gevulde aardappelen met linzen en kruidenkaas, mosterdsaus
dagsoep
dagschotel
Hongaarse goulash met paprika en Griekse pasta
veggie
Wokschotel met seizoengroenten en noedels, zoet-zure saus
Weekschotel: Gevulde aardappelen met spekjes en groene kool, mosterdsaus
veggie: Gevulde aardappelen met linzen en kruidenkaas, mosterdsaus
dagsoep
dagschotel
Vis van de dag met gestoofde prei & venkel, kruidensaus & Ebly
veggie
Canneloni met ricotta en spinazie, tomatensaus
Weekschotel: Gevulde aardappelen met spekjes en groene kool, mosterdsaus
veggie: Gevulde aardappelen met linzen en kruidenkaas, mosterdsaus

Het Restaurant Balenmagazijn

Getouwstraat 10, 9000 Gent
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 311 28 01
balenmagazijn@het-restaurant.be