Weekmenu Balenmagazijn

dagsoep
dagschotel
Varkensgebraad “Cross & Blackwell” met boontjes en aardappelgratin
veggie
Groentengoulash met seitan, witte bonen en rijst
Weekschotel: pita met lamsvlees of vegetarische reepjes, looksaus, salade en Griekse pasta
dagsoep
dagschotel
Visfilet met kruidenkorst, witte wijnsaus, lentestoemp
veggie
Gevulde paprika met linzen, kruidenroomsaus, gebakken aardappelen
Weekschotel: pita met lamsvlees of vegetarische reepjes, looksaus, salade en Griekse pasta
dagsoep
dagschotel
Hamburger (varken), ajuinsaus, gestoofde wortel met tijm, aardappelen
veggie
Pasta met champignon, oesterzwam, courgette en parmesan
Weekschotel: quiche Lorraine of groententaart met feta (veggie), aardappelsla en rauwkost
dagsoep
dagschotel
Kruidige kipfilet, ratatouille, gebakken krieltjes
veggie
Groenteburger, bulgursalade, yoghurtsaus met tahin
Weekschotel: quiche Lorraine of groententaart met feta (veggie), aardappelsla en rauwkost
Gesloten ; Dag van de arbeid
dagsoep
dagschotel
Chili con carne (varken) met guacamolé, Mexicaanse rijst
veggie
Moussaka met quorngehakt en Grieks slaatje
Weekschotel: quiche Lorraine of groententaart met feta (veggie), aardappelsla en rauwkost
dagsoep
dagschotel
Vispapillot “bouillabaisse” met venkel en aardappel
veggie
Cheeseburger met knolselder, salade en frieten
Weekschotel: quiche Lorraine of groententaart met feta (veggie), aardappelsla en rauwkost

Het Restaurant Balenmagazijn

Getouwstraat 10, 9000 Gent
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 311 28 01
balenmagazijn@het-restaurant.be