Weekmenu Balenmagazijn

dagsoep
dagschotel
Balletjes in de tomaten, groentensaus met frieten
veggie
Pizza met courgette, champignons, tomaat en mozzarella
Weekmenu
Pad Thai met gebakken kipfilet
veggie: Pad Thai met gebakken oesterzwammen
dagsoep
dagschotel
Spareribs met koolsalade en gepofte aardappel
veggie
Pita met falafelburger, looksaus en rijst
Weekmenu
Pad Thai met gebakken kipfilet
veggie: Pad Thai met gebakken oesterzwammen
dagsoep
dagschotel
Gebakken visfilet met bearnaisesaus, warme tomaat, witloofsla en soubise-puree.
veggie
Burek met spinazie en taboulehsalade met granaatappel
Weekmenu
Pad Thai met gebakken kipfilet
veggie: Pad Thai met gebakken oesterzwammen

Het Restaurant Balenmagazijn

Getouwstraat 10, 9000 Gent
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 311 28 01
balenmagazijn@het-restaurant.be