Weekmenu Balenmagazijn

dagsoep
dagschotel
Hamrolletjes (varken) met witloof, kaassaus en aardappelpuree
veggie
Couscous met groentenblokjes, kikkererwten en végé kipstukjes
Weekschotel: spaghetti Bolognaise met gehakt of groenten (veggie)
dagsoep
dagschotel
Kippenbout met currysaus, ananas en sultanrijst
veggie
Gebakken aubergine met mozzarella en tomaat, tagliatelle
Weekschotel: spaghetti Bolognaise met gehakt of groenten (veggie)
dagsoep
dagschotel
Balletjes (varken) in tomaten-groentensaus en frieten
veggie
Vol-au-veggie met champignons en knolselder, aardappelpuree
Weekschotel: spaghetti Bolognaise met gehakt of groenten (veggie)
dagsoep
dagschotel
Mignonette (varken) met mosterdsaus, jonge wortel, krieltjes met rozemarijn
veggie
Quornschnitzel Provençaalse saus en frieten
Weekschotel: spaghetti Bolognaise met gehakt of groenten (veggie)
dagsoep
dagschotel
Gebakken visfilet met romige venkel en bieslookpuree
veggie
Groentepizza met Italiaans slaatje
Weekschotel: spaghetti Bolognaise met gehakt of groenten (veggie)

Het Restaurant Balenmagazijn

Getouwstraat 10, 9000 Gent
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 311 28 01
balenmagazijn@het-restaurant.be