Welkom in Restaurant Arbed

Het Restaurant Arbed is het jongste sociaal buurtrestaurant van Ateljee vzw. Je vindt ons op de hoek van bedrijvensite De Punt in de Kerkstraat in Gentbrugge. Je kan er 's middags heerlijk lunchen. Op het menu vind je een gewone dagschotel of een vegetarische dagschotel. 
En we hebben ook een uitgebreide drankenkaart. Heerlijk, zo'n speciale koffie of thee met een huisgemaakt stukje taart of dessertje.

Eet smakelijk!

Sinterklaasontbijt bij Restaurant Arbed

Op donderdag 4 december serveren we tussen 9 en 11 uur een extra feestelijk ontbijt in Restaurant Arbed.

Wat mag je verwachten?
Heerlijke koffiekoeken, vers brood, een zachtgekookt eitje, fruit, granola, choco, kaas en vlees, yoghurt, confituur ... En als kers op de taart: drie soorten verloren brood. Er is voor ieder wat wils – van stevige ontbijter tot zoetebek.

👉 Deelnemen kost € 20 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 10.
👉 Inschrijven kan via mail: arbed@het-restaurant.be

* VOLZET - inschrijven is niet meer mogelijk *

Let op: voor dit ontbijt geldt geen sociaal tarief, maar we voorzien die dag wel een lunch.

weekmenu Arbed

dagsoep
dagschotel
Spek / savooistoemp / ajuinsaus
veggie
Italiaanse burger / mozzarella / tomaat / zoete aardappelfrietjes
weekmenu:
Stoofpotje / wintergroenten
dagsoep
dagschotel
Mix brochette / champignonsaus / frieten / salade
veggie
Quiche / broccoli / prei
weekmenu:
Stoofpotje / wintergroenten
dagsoep
dagschotel
Spaghetti Bolognese
veggie
Zweedse balletjes / veenbessen / puree
weekmenu:
Stoofpotje / wintergroenten
dagsoep
dagschotel
Coq au vin / wortel / champignons / dennenappelkroketten
veggie
Platbrood / geitenkaas / peer / honing / noten / rucola
weekmenu:
Stoofpotje / wintergroenten
dagsoep
dagschotel
Vispannetje / fijne groenten / kruidenpuree
veggie
Curry stoofpotje / pompoen / linzen / champignons
weekmenu:
Stoofpotje / wintergroenten

Het Restaurant Arbed

Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 311 28 74
arbed@het-restaurant.be

Ik werkte bij Ateljee als polyvalent medewerker, zowel in de keuken als in de zaal. Ik verlaat nu het team om bij Van der Valk Hotel Gent te werken. Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging, ook om mezelf te blijven ontplooien. Mijn advies: als je iets wil en het kan, probeer het.

Kenghi werkte in Arbed

Kenghi werkte in Het Restaurant Arbed