Weekmenu Balenmagazijn

dagsoep
dagschotel
Schnitzel met paprikasaus, veldsla en ovenaardappelen
veggie
Groentelasagne met 4 kazensaus
Weekmenu: paëlla met kippenbout en zeevruchten of quorn en gegrilde groenten (veggie)
dagsoep
dagschotel
Charmilla met ei, merguez en bulgur
veggie
Eieren op Florentijnse wijze met aardappelpuree
Weekmenu: paëlla met kippenbout en zeevruchten of quorn en gegrilde groenten (veggie)
dagsoep
dagschotel
Gentse stoverij met salade en frieten
veggie
Pizza verdure en Italiaanse salade
Weekmenu: paëlla met kippenbout en zeevruchten of quorn en gegrilde groenten (veggie)
dagsoep
dagschotel
Osso Bucco van kalkoen, gremolata en pasta
veggie
Salade met verse vijgen, geitenkaas, broodkorstjes en honing-citroendressing
Weekmenu: paëlla met kippenbout en zeevruchten of quorn en gegrilde groenten (veggie)
dagsoep
dagschotel
Gebakken visfilet met kappertjessaus, peterselieaardappelen, salade
veggie
Quesadilla met ei en kaas, Mexicaanse rijst en salade
Weekmenu: paëlla met kippenbout en zeevruchten of quorn en gegrilde groenten (veggie)

Het Restaurant Balenmagazijn

Getouwstraat 10, 9000 Gent
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 311 28 01
balenmagazijn@het-restaurant.be