Weekmenu Balenmagazijn

dagsoep
dagschotel
Kalfsblanket met champignons, wortel en erwten, aardappelkroketten
veggie
Melanzane ; Italiaanse ovenschotel met tomaat en aubergine
Weekmenu: pastitsio ; pastaschotel met courgette en kalfsgehakt of quorngehakt (veggie)
dagsoep
dagschotel
Balletjes (varken) in tomaten-groentensaus & frieten
veggie
Savooipakketjes met puree, bospaddenstoelen en abdijkaas
Weekmenu: pastitsio ; pastaschotel met courgette en kalfsgehakt of quorngehakt (veggie)
dagsoep
dagschotel
Coq-au-vin (varken) met witloof en gebakken aardappelen
veggie
Groenteburger, champignons en warme aardappelsalade met groene bonen
Weekmenu: pastitsio ; pastaschotel met courgette en kalfsgehakt of quorngehakt (veggie)
dagsoep
dagschotel
Aziatische vispapillot met paksoi en gember, gebakken rijst
veggie
Ovengebakken butternut met Brie, witloofsla & tabouleh
Weekmenu: pastitsio ; pastaschotel met courgette en kalfsgehakt of quorngehakt (veggie)

Het Restaurant Balenmagazijn

Getouwstraat 10, 9000 Gent
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 311 28 01
balenmagazijn@het-restaurant.be