Weekmenu Balenmagazijn

dagsoep
dagschotel
Zoet-zure ribbetjes (varken) met Oosterse broccoli en kokosrijst
veggie
Boerenomelet met gebakken aardappelen en salade
Weekschotel: witloofrolletje met ham (varken) of courgette (veggie) en kaassaus, aardappelpuree
dagsoep
dagschotel
Koninginnehapje met tuinkers en frieten
veggie
Griekse pasta met linzen & feta, tzatziki, salsa met paprika
Weekschotel: witloofrolletje met ham (varken) of courgette (veggie) en kaassaus, aardappelpuree
dagsoep
dagschotel
Osso bucco van kalf met gremolata en pasta
veggie
Quiche met prei en pompoen, krielaardappelen, salade
Weekschotel: witloofrolletje met ham (varken) of courgette (veggie) en kaassaus, aardappelpuree
dagsoep
dagschotel
Gebakken visfilet, risotto met venkel en koolraap, garnalensaus
veggie
Tartiflette met aardappelen, portobello en Reblochonkaas
Weekschotel: witloofrolletje met ham (varken) of courgette (veggie) en kaassaus, aardappelpuree

Het Restaurant Balenmagazijn

Getouwstraat 10, 9000 Gent
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 311 28 01
balenmagazijn@het-restaurant.be