Welkom in Restaurant Balenmagazijn

In dit vroegere balenmagazijn kreeg ons grootste sociaal restaurant een plek op de voormalige UCO-site in de Bloemekenswijk. Met een capaciteit voor 200 personen is er altijd wel nog een plaatsje vrij voor een heerlijke lunch.

Je bent elke werkdag welkom van 11u30 tot 14u00. Maak je keuze uit een gevarieerde dagschotel, een vegetarisch alternatief of de (veggie) weekschotel met dagverse soep.

Weekmenu Balenmagazijn

dagsoep
dagschotel
Vogelnestje (varken) met tomaten-groentesaus en aardappelwedges
veggie
Curry met bloemkool, noedels en omeletreepjes
Weekschotel: gevulde aubergine met gehakt (varken) of seitangehakt (veggie) met tzatziki en sultanrijst
dagsoep
dagschotel
Lentestoemp met snijbonen, erwtjes, ei en spek (varken)
veggie
Groentetajine met olijven en couscous
Weekschotel: gevulde aubergine met gehakt (varken) of seitangehakt (veggie) met tzatziki en sultanrijst
dagsoep
dagschotel
Kipbrochette met champignonsaus, salade en kroketten
veggie
Fritatta met zoete aardappel, spinazie en feta
Weekschotel: gevulde aubergine met gehakt (varken) of seitangehakt (veggie) met tzatziki en sultanrijst
dagsoep
dagschotel
Kalfslapje Milanese met broccolini en pasta
veggie
Vegetarische Zweedse balletjes met veenbessen en frieten
Weekschotel: gevulde aubergine met gehakt (varken) of seitangehakt (veggie) met tzatziki en sultanrijst
dagsoep
dagschotel
Pladijsfilet met spitskool, kappertjessaus en peterselieaardappelen
veggie
Moussaka met feta en gemengde salade
Weekschotel: gevulde aubergine met gehakt (varken) of seitangehakt (veggie) met tzatziki en sultanrijst

Het Restaurant Balenmagazijn

Getouwstraat 10, 9000 Gent
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 311 28 01
balenmagazijn@het-restaurant.be