Weekmenu Poorthuis

dagschotel
Kalfslapje met champignon-truffelsaus, erwten op zijn Frans en aardappelkroketten.
veggie
Goulash met seitan en paprika, Rijst.
dagschotel
Konijnenbout met pruimen, witloof en natuuraardappelen.
veggie
Gevulde koolrolletjes met fijne kruidensaus en Ebly.
dagschotel
Kipfilet met ananas, currysaus en rijst.
veggie
Cannelloni met spinazie, ricotta en tomatensaus.
dagschotel
Penne met gehaktballetjes, tomatensaus en mozzarella.
veggie
Groenteburger met veenbessensaus, gebakken appelen en knolselderpuree.
dagschotel
Gepaneerde visfilet met tartaarsaus, slaatje en peterselieaardappelen.
veggie
Toast champignon met gemengde salade.

Het Restaurant Poorthuis

Kempstraat 150, 9000 Gent
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 311 28 01
poorthuis@het-restaurant.be