Weekmenu Balenmagazijn

dagsoep
dagschotel
Gevulde tomaat (varken) met paprikasaus en Griekse rijst
veggie
Kaaskroket, salade en frieten
Weekmenu: stoofpotje van kalkoen of quorn (veggie) met bospaddestoelen, knolselderpuree met erwtjes en wortelen
Het restaurant is gesloten
Het restaurant is gesloten
dagsoep
dagschotel
Kipfilet met Provençaalse saus en frieten
veggie
Gevulde omelet gevuld met kruidige aardappelpartjes
Weekmenu: stoofpotje van kalkoen of quorn (veggie) met bospaddestoelen, knolselderpuree met erwtjes en wortelen
dagsoep
dagschotel
Gebakken zalmfilet met prei en venkel, peterselieaardappelen en mosterdsaus
veggie
Pasta a la norma ; aubergine en tomatensaus
Weekmenu: stoofpotje van kalkoen of quorn (veggie) met bospaddestoelen, knolselderpuree met erwtjes en wortelen

Het Restaurant Balenmagazijn

Getouwstraat 10, 9000 Gent
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 311 28 01
balenmagazijn@het-restaurant.be