Ik werkte bij Ateljee als polyvalent medewerker, zowel in de keuken als in de zaal. Ik verlaat nu het team om bij Van der Valk Hotel Gent te werken. Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging, ook om mezelf te blijven ontplooien. Mijn advies: als je iets wil en het kan, probeer het.

Kenghi werkte in Arbed

Kenghi werkte in Het Restaurant Arbed

Wat eten we vandaag in onze restaurants?

Arbed
dagsoep
dagschotel
Cordon bleu / boontjes / gebakken aardappelen
veggie
Pasta gorgonzola / spinazie / champignons / geroosterde noten
Weekschotel: croque Madam / salade
Balenmagazijn
dagsoep
dagschotel
Hamrolletjes (varken) met witloof, kaassaus en aardappelpuree
veggie
Couscous met groentenblokjes, kikkererwten en végé kipstukjes
Weekschotel: spaghetti Bolognaise met gehakt of groenten (veggie)
Haven
dagsoep
dagschotel
Rundsrollade, stoemp, kalfsjus, geroosterde ui
Parnassus
dagsoep
dagschotel
Varkenskotelet met blackwellsaus, witte koolsalade met dragon en rösti aardappelen
veggie
Tagliatelle met rode pesto, walnoot, Parmezaan en salsa van courgette en zwarte olijven
Poorthuis
dagsoep
dagschotel
Hamrolletjes (varken) met witloof, kaassaus en aardappelpuree
veggie
Couscous met groentenblokjes, kikkererwten en végé kipstukjes
paasontbijt

Kom naar ons luxueus paasontbijt

Op donderdag 10 april nodigen we jullie van harte uit voor een luxueus paasontbijt in Restaurant Arbed, van 9u – 11u.We voorzien een heerlijk buffet om de dag mee te starten met o.a. ontbijtkoeken, pistolets, verse fruitsalade, granola met yoghurt, pancakes met rood fruit, kaas en vlees en als de kers op de taart serveren we lekkere eggs benedict in verschillende vormen aan tafel.

Prijs: € 25 inclusief glaasje bubbels of mimosa.

Reserveer nu je plekje via https://het-restaurant.be/restaurant/arbed

Week van de Pollepel

Kom naar de Week van de Pollepel

Tijdens de Week van de Pollepel, van 31 maart tot en met 5 april is het elke dag feest in de sociale restaurants. Geniet van speciale menu’s, volg een workshop of laat je kinderen verwennen. Iedereen is welkom!
Herbruikbare bowl

Herbruikbare bowl bij afhaalmaaltijd

Wie een maaltijd gaat afhalen in één van onze sociale restaurants, krijgt daar een herbruikbare bowl bij. Je betaalt een waarborg die je terugkrijgt als je de bowl terugbrengt. Een duurzame oplossing om de eenmalige plastic verpakking tegen te gaan waar zowel de klant als de planeet blij van wordt.

Geniet van onze gerechten bij jou thuis

Wist je dat je in onze sociale restaurants ook afhaalmaaltijden kan kopen? Vergeet niet je eigen potje mee te brengen. Zo draag je zorg voor het milieu en spaar je geld uit. Om hergebruik maximaal te stimuleren vragen wij € 1 voor onze verpakking.
Voedselondersteuning Gent - VOG

Voedselondersteuning Gent

Voedselondersteuning Gent (vzw VOG - een initiatief van de Gentse Rotary- en Rotaractclubs in samenwerking met KRAS en Ateljee) ondersteunt reeds sinds 16 jaar initiatieven die armoede en honger in Gent bestrijden. VOG financiert onder andere maaltijdvouchers waarmee mensen die in armoede leven een gratis maaltijd kunnen nuttigen in een sociaal restaurant.

Ontdek onze andere websites